Uitbouw bijgebouw Roosendaal

In opdracht van Particulier in 2016

We have done

  1. Woningen

Next Work

Projectomschrijving:

Verbouwing garage tot speelkamer, bijkeuken en studeerkamer

De garage van dit herenhuis wil de opdrachtgever graag bij zijn huis betrekken als extra speelkamer, bijkeuken en studeerkamer. Een van de uitgangspunten was het zo ruimtelijk mogelijk/open als mogelijk in te richten. Om dit te realiseren hebben we  de bijkeuken in het hart van de ruimte geplaatst, waardoor en aan aan weerskanten een omloop is ontstaan. Tevens is hierdoor een archetype van een huis opstaan die de prettige vrije hoogte benadrukt. Vervolgens hebben we ervoor gekozen de kopse kanten extra te accentueren, door in de speelkamer een hoge speelhut te creëren en in de studeerkamer een boekenkast met ladder tot in de nok. Doormiddel van schuifdeuren zijn de ruimtes van elkaar af te sluiten.

De nieuwe kozijnen aan zowel de tuinkant als tussen de keuken en speelkamer voeren we uit in ranke stalen profielen, in en formele maar rustige onderverdeling.

Projectgegevens:

– PvE: speelkamer, bijkeuken, studeerkamer en uitbreiding keuken

– Bvo: 70m2

– Ontwerpteam: Droogburo

– Aannemer: ntb

– Status: Voorlopig ontwerp

 

 

 

Top ↑